Hoppa över menyn

Mode (Iller #27)
Vad finns det för olika föräldrar? ILLER har gjort en analys av olika föräldrastilar utifrån banvagnsmodeller och bebismode. För allt ifrån val av barnvagnsmodell till färg på napp säger naturligtvis massvis om vilka föräldrarna är. Häng med när Philip prickar in den traditionella, den trendiga, den alternativa och den streetiga bebisen och småbarnsföräldern. 

Mode (Iller #26)
Nu är det jullov och Ann-Charlotte och Philip har tagit sig till lärarhögskolan för att spana in blivande lärares stil.

Mode (Iller #25)
Ann-Charlotte kollar in höstmodet tillsammans med Philip, som tipsar för hur man kan bli en färgklick i höstmörkret och fastnar för ett par orange strumpbyxor.

Mode (Iller #24)
Nätet är naturligtvis ett sätt att hitta likasinnade. Men om man vill flirta på stan, går det att se på folk vad de har för sexuell läggning. Philip har ordet.

Mode (Iller #23)
Ann-Charlotte och Philip har tagit plats på Järntorget i Göteborg för att spana in årets sommarplagg jeansshortsen. Ett plagg som tillåter en att vara både formell och avspänd beorendo på hur man kombinerar.

Mode (Iller #22)
Vad kan två tjejer ha på sig när de ska gifta sig? Kan båda ha slöja och släp? Eller finns det lesbiska bröllopsklänningar? Ann-Charlotte och Philip botaniserar i en brudklänningsaffär.

Mode (Iller #21)

Bra promenadskor är väl det viktigaste när man ska på långresa. Men om man stannar hemma kan man trippa runt i ett par nätta små ballerinaskor. Det gör i alla fall majoriteten av tjejerna på landets gator så här års Ann-Charlotte och Philip gick in i en skoaffär för att kolla lite närmare på ballerinaskon och kikar även efter våraktiga skodon för killarna.

Mode (Iller #20)

Att börja på en ny skola är både spännnade och jobbigt. Man känner sig osäker innan man hiitat någon att prata med. Men efter ett tag brukar dom flesta hitta någon att prata med och kanske någon ny vän. Och som i andra sammanhang pejlar folk till en början in varandra via det yttre. Ann-Charlotte och Philip har tagit sig till Humanisten på Göteborgs Universitet för att titta efter studenter som hittat varandra.

Mode (Iller #19)

Philip står på Götgatan på Söder i Stockholm och spanar efter personer som utstrålar världssamvete.

Mode (Iller #18)

Att komma hem och hoppa i ett par sköna hammabyxor är en del av vardagen för många. Men för att tillvaron inte ska kantas av sunkiga joggingbyxor, gäller det att hålla stilen i soffan. Philip tipsar om snygga myskläder.

Mode (Iller #17)

Underklädeskoll med Philip inför julen. Finns det verkligen tillfälle för en röd sammets BH efter nyår? Och är det ok att ha häng om man har kalsonger från HM?

Mode (Iller #16)

Philip spanar in hiphop modet på stan. Häng med på jakt efter säckiga jeans och coola gympadojor.

Mode (Iller #15)

Modejournalist och höstälskare Philip Warkander lägger korten på bordet om höstmodet.

Mode (Iller #14)

Modejournalisten Philip Warkander brukar inte höja på ögonbrynen i första taget. Men några som till och med han blir impad av är de som vågat anamma det nya japaninspirerade modet. Särskilt en ung tjej som han ser varje morgon på väg till jobbet.

Mode (Iller #13)

Ann-Charlotte och Philip söker svalka vid en fontän och spanar in sommarmodet och all blottad hud som exponeras i det varma vädret.

Mode (Iller #12)

Philip och Ann-Charlotte har fastnat inne på Shock - favoritaffären för många gothare, punkare och andra alternativa.

Mode (Iller #11)
Vad skall man då ha på sig när man går på dejt? Hur djup får en urringning egentligen vara och kan man ha urringat om man är kille? Frågorna hopar sig. Ann-Charlotte tog med sig vår modeanalytiker Philip Warkander på krogen för att kolla in några dejtande par.

Mode (Iller #10)
Mode-Philip Warkander har noterat att kompisar och par ofta klär sig likadant. Hur kommer det sig egentligen?

Mode
(Iller #9)
Philip Warkander botaniserar bland Converse och gympaskor och definierar begreppet “Street” för ILLERs okunniga reporter. Det verkar som man faktiskt kan ha vardagsskor även till snajdigare kläder.

Mode (Iller #8)

Glöm inte glittret när ni skålar in det nya året. Det är betydligt festligare med glitter på kroppen än i granen. Det tycker i alla fall vår modeguru Philip Warkander!

Mode (Iller #7)

Vår modeguru Philip Warkander håller inte igen med fördomarna och generaliserar vilt när han tillsammans med Ann-Charlotte försöker pricka in vad studenterna pluggar - enbart genom att kolla på deras kläder.

Mode (Iller #6)
ILLERs modeexpert Philip Warkander botaniserar bland och analyserar folks klädval på stan.

Mode (Iller #5)

ILLER har fått en egen modeexpert, Philip Warkander, som kommer guida oss genom modedjungeln. I detta nummer kollar vi in Madonnas serie av sportkläder på H&M och spanar in vad folk har på sig på stan. Dessutom lite hands-on tips för din egen garderob.

Extra:

Modeskolan del 2

Hur klär man sig om man är kortare än genomsnittet? Philip ger svaren och Ann-Charlotte, 180 cm ställer frågorna.

Modeskolan del 1

Philip trampar in i studion och ger oss lite konkreta tips. I det första avsnittet blir det tips till de lite större!