Hoppa över menynLadda hem ILLER nr 04
(MP3 20 MB)
Ladda hem ILLER nr 04 (mindre fil) (MP3 8 MB)

Tema: Val 2006
ILLER har inför valet jagat partiernas ungdomsförbund och frågat vad partierna skall göra för att få ut funktionshindrade i arbetslivet.

Länkar till ungdomsförbundens hemsidor:
Centerpartiets Ungdomsförbund
Grön Ungdom
Kristdemokratiska Ungdomsförbundet
Liberala Ungdomsförbundet
Moderata Ungdomsförbundet
Socialdemokratiska ungdomsförbundet
Ung Vänster

Intervjuer: Folkpartiets utspel om specialskolor
Henrik Götesson på US riks kommenterar folkpartiets utspel om återinförandet av specialskolor. Fredrik Malm, ordförande i Liberala ungdomsförbundet svarar.

Sex & Relationer
Krista är tillbaka i studion! Den här gången har hon svar på tal om olycklig kärlek och hjälper en tjej vars kille aldrig tar initiativ till sex.

Boktips
Annelie har läst två böcker varav en med ett tydligt dofttema, Patrick Süskinds Parfymen. Hon tipsar också om en bra deckare, Änglarösten av Arnaldur Indridason.

På turné
Thomas har botaniserat i turnévärlden och har hittat några favoriter: folkproggarna i Dungen gör sjukt många spelningar, Guns ‘n Roses är ett band i raden av gamla rävar som gästar sommarfestivalerna och sist men inte minst kommer fina hiphopbandet Blackalicious till Sverige i sommar. Snart sticker Thomas själv ut på turné tillsammans med hårdrockarna i Hardcore Superstar.

Livsstil
ILLER har blåst ur näsan och hittat två parfymexperter, vilken aftershave skall man välja som kille och vilka dofter är inne för tjejerna?

Skvaller
I vårt stenhårda journalistiska block skvallrar Åsa för fullt och vi får dessutom följa med på en brasiliansk vaxning (huh!) och Zandra klädde av sig för att testa soldusch.
ILLER tar nu sommarlov och kommer tillbaka i september. Trevlig sommar önskar vi på redaktionen!

Musik:
Pet Shop Boys - I’m with stupid, System of a down - Question, Lamb - Gorecki, Phoenix - Long distance call (Sébastien Tellier mix), Mory Kanté - Yeke yeke (Hardfloor remix), Bob Sinclar - World hold on, Damian Marley - Welcome to Jamrock

Tack till Universal Sweden, Warner Music Sweden, EMI Sverige och SonyBMG.

Kommentera: