Hoppa över menyn

Ladda ner ILLER nr 11 (MP3 40 MB)
Ladda ner ILLER nr 11 (mindre fil) (MP3 10 MB)

Tema: Nätdejting
I det här numret kollar vi lite närmare på nåt som fler och fler ägnar sig åt och som för en del till och med verkar vara en livsstil - nämligen nätdejting. Vi har träffat några som har koll på grejerna, Lovisa som är en erfaren nätdejtare, Marie Hagberg som är matchmakingkonsult, och Lars-Peter Stuchly som är terapeut och familjerådgivare.

Mode
Vad skall man då ha på sig när man går på dejt? Hur djup får en urringning egentligen vara och kan man ha urringat om man är kille? Frågorna hopar sig. Ann-Charlotte tog med sig vår modeanalytiker Philip Warkander på krogen för att kolla in några dejtande par.

Sminkskolan, del 5
Birgitta Lagerholm från Makeupstudion ångar vidare med ILLERs sminkskola. Det är tydligen zickzack-tricket som gäller för att få till mascaran.

Skvaller
Måns Pär klampar in i studion och läser nyheterna, den här gången bland annat om ett konstnärspar som manipulerar hundralappar och så verkar Uggla vara helt rätt på dopet.

Sex och relationer
Krista Sandberg från RFSU följer upp förra numrets snoppskola med en skola för tjejerna. Men är det fitta, snippa eller vulva som avhandlas?

Boktips
Annelie har läst “Mess” av Jens Ganman, en bok som är fylld av total känslomässig röra. Och SMS.

Musik
Ghost, AltCtrlDelete, Blaxcot, Briareus, Dj Vadim, EdShift Furious Stereo och NoRelPref. ILLERs vinjettmusik av gjordes C-Jacks.

Vill du höra mer av dom här artisterna?
www.ccmixter.org

Kommentera: