Hoppa över menyn

Ladda ner ILLER nr 15
Ladda ner ILLER nr 15 (mindre fil)

Tema: Stereotyper
Frilansjournalisten Anna Bergholtz och regissören Erik Lundin kommer till studion och pratar om stereotyper. Varför är det så många palestinasjalar i studion? Vi träffar också modedesignern Johanna Sköld vars kollektion “Men fittor har vi allihop” tar avstamp i fyra klassiska kvinnliga stereotyper.

Mode
Modejournalist och höstälskare Philip Warkander lägger korten på bordet om höstmodet.

EXTRA: Modeskolan del 2
Hur klär man sig om man är kortare än genomsnittet? Philip ger svaren och Ann-Charlotte, 180 cm ställer frågorna.

Skvaller
Måns Pär har fått nog. Och dessutom ringer han alldeles för tidigt på morgnarna. Men inget får stå i vägen för skvallerjournalistikens Kaj Kindvall. Hur samtalsspecifikationen ser ut efter en kvart från Tibet återstår att se. Aum!

Sex och relationer
Krista från RFSU svarar på frågor om svartsjuka gentemot tidigare partners och ger tips på hur man kan förföra en date. Spara inte på parfymen.

Boktips
Alkoliserad svensk polis, känns det igen? Temat är närmast regel i svenska kriminalromaner, men Annelie har hittat ett undantag, Eldätaren av Kristian Lundberg. Ingen pusseldeckare, men väl en poetisk skildring av brott och straff i Malmö.

Musik
Christian S, DJ Blue, Antony Raijekov, BOCrew, Code, sleeperspaceborn, The Paloseco Brazz Orchestra och Savoyard. ILLERs vinjettmusik av gjordes Captain Jacks.

www.ccmixter.org

www.opsound.org

1 kommentar till “ILLER #15: Vilken stereotyp är du?”

  1. Debrah Säger:

    Hey, kllier job on that one you guys!

Kommentera: