Hoppa över menyn

Ladda ner ILLER nr 18
Ladda ner ILLER nr 18 (mindre fil)

Studentboende
Paulina Johansson pluggar till dietist och bor i en studentlägenhet i centrala Göteborg. Fredrik tittar in på en kopp kaffe och pratar heminredning.

Marco
Att skaffa egen lägenhet är ett steg in i vuxenlivet. Men att flytta hemifrån är inte alltid det lättaste. Föräldrar kanske inte riktigt vill inse att man har blivit vuxen. Samtidigt kan man drabbas av en längtan efter att bli ompysslad. Marco ger några råd om hur man kan tänka för att klara av de första stapplande stegen på egna ben.

Skvaller
Måns Pär skannar av årets trender och kollar in bostadsmarknaden. Vi får höra om spejsade tapeter och om hur Måns-Per själv köpte sitt första bohag på loppis.

Sex och relationer
Krista Sandberg från RFSU, svarar i vanlig ordning på en lyssnarfråga. Den här gången handlar det om att hetta upp sexlivet i en samborelation.

Mode
Att komma hem och hoppa i ett par sköna hammabyxor är en del av vardagen för många. Men för att tillvaron inte ska kantas av sunkiga joggingbyxor, gäller det att hålla stilen i soffan. Philip tipsar om snygga myskläder.

Fuldesign
Vad är fult och vad är snyggt? Fredrik möter Roland Larson från Fuldesign, en designgrupp i Stockholm som jobbar med humorn som riktmärke. Roland berättar bland annat om trender, Jesus i plast och mormors broderier.

Musik
Prof. m.Stereo, CDK, His Boy Elroy, J.Lang
www.ccmixter.org

Kommentera: