Hoppa över menyn

Ladda ner ILLER nr 21
Ladda ner ILLER nr 21 (mindre fil)

Louise
Louise är en av många som drömmer om Asien. Efter studenten åker hon tillsammans med kompisen Erika för att kuska runt i Kambodja, Vietnam, Thailand och Laos. I ett helt år har dom planerat sin resa så detaljerat som möjligt. Dom har lagt ner timmar på att tänka kring allt från resrutten, reskassan, till packningen. Att hitta en lämplig ryggsäck är bara en av många saker som ska prickas av innan det bär av.

Eva Fridh
Eva Fridh hade en tillfällig anställning som informatör . När tjänsten tog slut kände hon att det var läge att göra något helt annat i sitt liv. Istället för att gå hemma och söka nya jobb, valde hon att åka som volontär till Etiopien med organisationen Bartholomey Christian Association. Det blev en resa som gav nya perspektiv och en annan bild av världen.

Sex och relationer
Krista Sandberg från RFSU svarar på en fråga från en tjej som är lite osäker på huruvida det är rätt att åka till en kille i Belgien bara för att ha lite sex och lära känna landet.

Marco
Att ta studenten kan vara lite förvirrande. Plötsligt står man där med mössan i hand och undrar: Vad nu då? Marco svarar på en fråga från en bekymrad student.

Skvaller
Måns Pär levererar nyheter från resevärlden. Hur mycket kan du egentligen lita på guideboken? Har skribenterna överhuvudtaget varit i landet de skriver om? Ibland kan man undra. Lyssna på Måns-Per så får du svaret.

Mode
Bra promenadskor är väl det viktigaste när man ska på långresa. Men om man stannar hemma kan man trippa runt i ett par nätta små ballerinaskor. Det gör i alla fall majoriteten av tjejerna på landets gator så här års Ann-Charlotte och Philip gick in i en skoaffär för att kolla lite närmare på ballerinaskon och kikar även efter våraktiga skodon för killarna.

Musik

  • Mr Haze

http://www.jamendo.com

Kommentera: