Hoppa över menyn

Ladda ner ILLER nr 23
Ladda ner ILLER nr 23 (mindre fil)

Olivia Bergdahl
Olivia Bergdahl gjorde sin debut på den estradpoetiska scenen 2001. Året därpå började hon tävla och 2007 blev hon svensk mästare i Poetry Slam. I våras åkte hon till Paris för att vara med i VM och kom på fjärde plats. Till hösten kommer hennes samlade scentexter ut som bok.

Oliva har just tagit studenten och ska flytta hemifrån. Hennes skolgång har varit en balans mellan poesin och läxorna. Hon fick en diktafon i studentpresent och utan konkurrens från skolböckerna kan hon nu ge fullt utlopp för sin kreativitet. Fredrik träffar henne för en pratstund kring poesi, nutid och framtid.

Skvaller
Måns Pär har som vanligt laddat med nyheter och skvaller. Så här i sommartider bjuder han bland annat på lite konsert och festivaltips.

Sex och relationer
En kille undrar om man kan få hiv av att slicka en tjej. Krista från RFSU svarar på frågan.

Mode
Ann-Charlotte och Philip har tagit plats på Järntorget i Göteborg för att spana in årets sommarplagg jeansshortsen. Ett plagg som tillåter en att vara både formell och avspänd beorendo på hur man kombinerar.

Känslor
Marco svarar på en fråga från en tjej på 18 år som längtar efter att skaffa barn. Hon och hennes kille är oroliga för hur omgivningen ska reagera. Att deras föräldrar ska tycka det är för tidigt. Ska de strunta i vad andra tycker?

Musik

http://www.jamendo.com

http://www.ccmixter.org

Kommentera: