Hoppa över menyn

Ladda ner ILLER nr 26
Ladda ner ILLER nr 26 (mindre fil)

José González
Musiken har varit ständigt närvarande under José Gonzalez uppväxt. Han inspirerades tidigt av bland annat Beatels, Chet Baker och bossa nova. González har gjort en musikalisk resa via punk och hardcore och är idag en sing-song-writer med världen som scen. När första albumet Veneer kom 2003 var han tjänstledig från sina forskarstudier. Efter bara några veckor insåg han att musiken var det han skulle satsa på. Därefter har det varit ett ständigt turnerande jorden runt och förra året kom andra skivan In our nature. José har just kommit hem från en spelning i USA. Fredrik har tagit med sig några lussebullar och träffar José i en studio i Göteborg. Hur känns det egentligen när ens hobby plötsligt har blivit ett yrke? När ens drömmar plötsligt blir verklighet?

Marco
Ibland är inte julen så där familjär och idyllisk som det kan se ut i filmer från Hollywood. Marco får ta sig an en fråga från en kille som har skilda föräldrar och tycker det är jobbigt med jul.

Sex och relationer
Ibland sinar lusten. Krista svarar på en fråga från en tjej som har tappat intresset för sex. Hon undrar vad det är som händer och om man kan leva ett liv utan sex.

Mode
Nu är det jullov och Ann-Charlotte och Philip har tagit sig till lärarhögskolan för att spana in blivande lärares stil.

Skvaller
Julen står för dörren och Måns Pär är på spaning efter tomten. Han levererar även nyheter och skvaller i dessa tindrande tider.

Musik

  • José González

  • Mr Haze

http://www.jamendo.com

Kommentera: