Hoppa över menyn

Sex

Sex och relationer (Iller #27)
Vad händer med sexet före och efter en förlossning? Krista och Fredrik snackar om hur graviditet och småbarnsliv påverkar lusten.

Sex och relationer (Iller #26)
Ibland sinar lusten. Krista svarar på en fråga från en tjej som har tappat intresset för sex. Hon undrar vad det är som händer och om man kan leva ett liv utan sex.

Sex och relationer (Iller #25)
En kille undrar om SM är vanligt.

Sex och relationer (Iller #24)
En kille har svårt att hålla ståndet när han ska ta på kondomen och vet inte riktigt hur han ska få det att funka. Krista från RFSU svarar på frågan.

Sex och relationer (Iller #23)
En kille undrar om man kan få hiv av att slicka en tjej. Krista från RFSU svarar på frågan.

Sex och relationer (Iller #22)
En tjej på 17 år undrar om det kan vara farligt att ha sex i vatten. Krista Sandberg från RFSU svarar på frågan.

Sex och relationer (Iller #21)
Krista Sandberg från RFSU svarar på en fråga från en tjej som är lite osäker på huruvida det är rätt att åka till en kille i Belgien bara för att ha lite sex och lära känna landet.

Sex och relationer (Iller #20)
Har du som pojkvän eller flickvän någon gång känt att det är svårt att bli accepterad av din partners vänner? Då är du inte ensam. I det senaste numret av den svenska upplagan av tidningen Cosmopolitan kan man läsa om ett inte helt ovanligt problem. Nämligen om hur flickvänner hamnar på kollisionskurs med sina pojkvänners kompisgäng. En situation som kan bli besvärlig för alla. Fredrik försöker bena ut problemet med Illers relationsexpert Krista Sandberg från RFSU och ställer frågan: Hur ska man hantera kompisrelationen när man träffar någon och blir kär?

Sex och relationer (Iller #19)
Man kan rädda världen på olika sätt. Krista har valt att sprida kunskap om sex och kärlek genom sitt engagemang i RFSU.

Sex och relationer (Iller #18)
Krista Sandberg från RFSU, svarar i vanlig ordning på en lyssnarfråga. Den här gången handlar det om att hetta upp sexlivet i en samborelation.

Sex och relationer (Iller #17)
Fredrik och Krista går på dildojakt. Häng med till Pistill, butiken för inre välbefinnande, och låt dig guidas bland färger, former och funktioner.

Sex och relationer (Iller #16)
Hur gör man när den är för stor? Krista från RFSU svarar på lyssnarnas frågor.

Sex och relationer (Iller #15)
Krista från RFSU svarar på frågor om svartsjuka gentemot tidigare partners och ger tips på hur man kan förföra en date. Spara inte på parfymen.

Sex och relationer (Iller #14)
Krista Sandberg från RFSU svarar på lyssnarfrågor. Denna gång handlar det om sex och mens samt sexmissbruk.

Sex och relationer (Iller #13)
Krista Sandberg från RFSU svarar på lyssnarfrågor. En tjej undrar om hennes KK-relation (knullkompis) kan påverka hennes möjligheter att träffa nån “på riktigt”.

Sex och relationer (Iller #12)
Krista från RFSU svarar på lyssnarfrågor. Den här gången undrar en kille hur man blir en fena på att slicka.

Sex och relationer (Iller #11)
Krista Sandberg från RFSU följer upp förra numrets snoppskola med en skola för tjejerna. Men är det fitta, snippa eller vulva som avhandlas?

Sex & relationer (Iller #10)
Krista Sandberg från RFSU guidar oss runt snoppen i en anatomisk exkursion. Dessutom får vi reda på hur man på bästa sätt rakar pungen.

Sex & relationer (Iller #9)
Krista Sandberg från RFSU är tillbaka och svarar på frågor. En tjej undrar vad glidmedel smakar och en annan har förfört sin pojkvän trots att han är tveksam till sex innan äktenskapet.

Sex & relationer (Iller #8)
Krista är tillbaka i studion och svarar den här gången på tre frågor om sex och relationer. Varför kan kyssar vara så annorlunda beroende på vem man pussar? Skall man ge en otrogen partner en andra chans? Och finns det något hårborttagningsmedel för underlivet?

Sex & relationer (Iller #7)
Krista svarar på frågor om sex och relationer. Denna gång undrar en kille om man måste ha lust för sex innan man börjar mysa och en tjej undrar hur man egentligen rider en kille.

Sex & relationer (Iller #6)
Krista Sandberg från RFSU svarar på frågor om sex och relationer. Denna gång en fråga om ett par som har problem med inträngandet samt en tjej som undrar om säkra perioder.

Sex & relationer (Iller #5)
Vi pratar om sexuella trakasserier med Krista Sandberg från RFSU. Hur säger man ifrån om någon tar på en eller kallar en hora eller bög? Var går gränsen mellan trams och trakasserier?