Hoppa över menyn

Skvaller (Iller #27)
Måns Pär levererar det senaste skvallret direkt från skötbordet.

Skvaller (Iller #26)
Julen står för dörren och Måns Pär är på spaning efter tomten. Han levererar även nyheter och skvaller i dessa tindrande tider.

Skvaller (Iller #25)
Måns Pär grottar ner sig i skräckens skvallerspalter.

Skvaller (Iller #24)
Måns Pär goes queer.

Skvaller (Iller #23)
Måns Pär har som vanligt laddat med nyheter och skvaller. Så här i sommartider bjuder han bland annat på lite konsert och festivaltips.

Skvaller (Iller #22)
Måns Pär har i detta nummer gått i altartjänst och levererar nyheter från vår romantiska värld. Bland annat hur man kan fria genom ett dataspel.

Skvaller (Iller #21)
Måns Pär levererar nyheter från resevärlden. Hur mycket kan du egentligen lita på guideboken? Har skribenterna överhuvudtaget varit i landet de skriver om? Ibland kan man undra. Lyssna på Måns-Per så får du svaret.

Skvaller (Iller #20)
Många unga oroar sig för klimathotet men få gör nåt. Vad ska man göra när den paralyserande”världen går under- ångest” slår till? Och måste man välja mellan att leva ett roligt ungdomsliv och bli en engagerad aktivist?

Skvaller (Iller #19)
Måns Pär tar tempen på kändisarnas världssamvete och ungas engagemang.

Skvaller (Iller #18)
Måns Pär skannar av årets trender och kollar in bostadsmarknaden. Vi får höra om spejsade tapeter och om hur Måns-Per själv köpte sitt första bohag på loppis.

Skvaller (Iller #17)
Måns Pär synar bloggvärlden och kollar in några typiska blogginlägg.

Skvaller (Iller #16)
Nyheter och skvaller från hiphopvärlden med Måns Pär.

Skvaller (Iller #15)
Måns Pär har fått nog. Och dessutom ringer han alldeles för tidigt på morgnarna. Men inget får stå i vägen för skvallerjournalistikens Kaj Kindvall. Hur samtalsspecifikationen ser ut efter en kvart från Tibet återstår att se. Aum!

Skvaller (Iller #14)
Måns Pär sitter på flyget till New York, men ingen tidsskillnad i världen kan hindra honom från att rapportera till ILLER. Denna gång bland notiserna: Britney Spears nya singel, släktingar till Bob Marley rasar mot Universal mm.

Skvaller (Iller #13)
Live från lustjaktshamnen i Saint Tropez! Måns Pär partar loss med stekargräddan men hinner med att rapportera från den svenska och internationella kändishimlen.

Skvaller (Iller #12)
Måns Pär blir avbruten i sitt secondhand-fyndande, men inget är viktigare än att leverera skvaller till ILLER. Den här gången snack från filmfestivalen i Cannes, men lite snask från hemmaplan har han i påsen.

Skvaller (Iller #11)
Måns Pär klampar in i studion och läser nyheterna, den här gången bland annat om ett konstnärspar som manipulerar hundralappar och så verkar Uggla vara helt rätt på dopet.

Skvaller (Iller #10)
Måns Pär är tillbaka från sina svettiga utlandsuppdrag för att ge oss det senaste smaskiga skvallret från kändisvärlden. Vi får dessutom veta varför det är inne med afternoon tea.

Skvaller (Iller #9) Nyheterna med Måns Pär. Den här gången får vi veta mer om t.ex. Michael Nykvists avundsjuka och de nya träningsformerna Stunt och Ex-factor.

Skvaller (Iller #8)
Måns Pär levererar det senaste skvallret och de senaste trenderna. Vi får dessutom lite tips om biopremiärer och tv-program runt jul.

Skvaller (Iller #7)
ILLER har fått sin egen Jarl Alfredius, dvs ett nyhetsankare som levererar de nyaste och hårdaste nyheterna - Måns Pär.

Skvaller (Iller #5)
Vår skvallerkärring Åsa har funderat under sommaren och ger oss sin personliga syn på kändislivet.